Ängla svar via ett sms!

Endast 100:-

 

Änglar är ljusets budbärare. Låt Din ängel/guide få vägleda Dig till den väg som just nu är rätt för Dig, allt Du behöver göra är att be om dess hjälp. Din Andliga Guide och andra Änglar finns alltid tillgängliga, Du kan be om ett meddelande, en bekräftelse eller ett budskap. Din ängel/guide har alltid ett svar/budskap att ge till Dig.

 

Har Du bara 1 fråga så kan Du nu skicka den och via ett sms och få ett personligt svar från Din skyddsängel/guide tillbaka, enkelt, snabbt och diskret.

Så här går Du tillväga:

Först betalar Du 100:- på Payson, en säker betalnings service via Internet där Du betalar med Ditt kreditkort. Du kommer dit genom att trycka på betallänken här nedan, i samband med betalningen får Du ett referens nummer som Du uppger i Ditt sms tillsammans med Din fråga som Du skickar till:

Mobil nummer: 0768 - 45 86 20

Glöm inte att skriva Ditt namn samt när Du är född (år, mån, datum)

Har Du ej möjlighet att betala med kreditkort:

Då kan Du istället skicka ett mail eller ringa mig på tel: 031-774 13 98 och be om kontonumret på banken och göra en direkt inbetalning och sätta in 100:-, när Du har betalt så kan Du skicka Ditt sms.

Ett förslag på hur ett sms kan se ut:

Payson ref: 2A95F385  Kommer jag Lena 780925 att bli ihop med Robert 750816 igen?

 

Inom 2 timmar så sänds Ditt svar till Din mobil via ett sms.

 

Betala här

 

Sms tjänsten kan Du använda dagligen, mån-sön mellan kl: 08-22, om Du skickar ett sms efter denna tid så kommer Ditt svars sms dagen efter.

 

Alla kunder får personliga mediala svar!

 

Lev i kärlek!

Lotta